Vad är patron e-cigaretter?

Det finns flera typer av elektriska cigaretter på marknaden där patron e-cigaretter som du kan köpa här mest liknar den välkända cigaretten med tobak. Är dessa produkter bättre än alternativen, värre eller helt enkelt annorlunda? Vi jämför dem med tobaksrökning, påfyllningsbar e-cigarett och POD e-cigarett.
Är patron e-cigaretter bättre än…

Röktobak: elektriska cigaretter släpper ut ånga, inte rök. Detta innebär att sot och andra cancerframkallande ämnen som ingår i tobak inte inandas. Ångor påverkar dock inte nikotinberoende om nikotinfria vätskor används. Refillable e-cigarett som du kan läsa mera om se här, Klicka här, Läs här, Vape : dessa elektriska cigaretter är ofta något större och du måste göra mer verksamhet. Du har fler alternativ som användare. POD e-cigarett: det här är ett slags hybridsystem där du kan fylla på en patron flera gånger innan den behöver bytas ut. De är också kompakta i form. Detta kan vara en bra interimslösning.

Finns det hälsosam rökning?

Cartridge e-cigaretter är huvudsakligen gjorda för erfarna rökare som letar efter ett alternativ till tobaksrökning. Det kan hjälpa till med en nikotinberoende (avsmalnande), men se till att du inte startar en ny missbruk med det! Ingen typ av elektrisk cigarett är hälsosam eftersom den inte har en helande effekt, men de utgör mindre hälsorisk än traditionella tobaksbaserade cigaretter.